Tag "пет први саботи"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Саботата и Безгрешното Срце Мариино

Пред нас е „Прва сабота во месецот“ и можност на посебен начин да го чествуваме Безгрешното Срце Мариино. Како и зошто? Прочитајте во продолжението.