Tag "патер Диомер Елвер Чаварија Перез"

Врати се на почетна
Вести Свет

Во Колумбија убиен млад свештеник

Во Колумбија, ноќта помеѓу 27 и 28 јули 2017 година во Порто Валдивија, во областа Антиокиjа