Tag "парохија „Раѓање на свети Иван Крстител“"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Струмица: Крстен пат за деца на ридот Самораница

Во недела 14 април 2019 година децата од веронаучната група при парохијата „Раѓање на свети Иван Крсттиел“ – Струмица молеа Крстен пат за деца на ридот Самораница, придружувани од о.