Tag "Папскиот институт за Истокот"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Пораката на Папата по повод сто годишнината од Конгрегацијата за Источни Цркви

Пред светата Литургија во базиликата Света Марија Велика, по повод 100 годишнина