Tag "отец Колумбан Рајхлин"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Бенедиктинецот отец Колумбан Рајхлин е новиот капелан на Швајцарската гарда

Швајцарската бискупска конференција на 1 септември 2021 година објави дека бенедиктинецот отец Колумбан Рајхлин (50) е именуван за нов капелан на Швајцарската гарда.