Tag "молитвени групи"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Отец Пио е жива прегратка на Божјото милосрдие

Светот има потреба од Божјото милосрдие – она милосрдие, на кое му служеше свети Пио од Пиетралчина и затоа стана „жива прегратка на Отецот“.