Tag "макроекономската политика"

Врати се на почетна
Вера Свет

ООН: Надбискупот Ауза за макроекономската политика

Постојаниот набљудувач на Светиот престол при Обединетите нации надбискупот Бернардито Ауза одржа говор на 71 седница на Генералното собрание на Обединетите нации