Tag "конгрегација за католичко образование"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Католичкото образование нека даде смисла на глобалниот свет

Фондацијата Gravissimum Educationis ја основав прифаќајки го повикот на Конгрегацијата за католичко воспитување на 28 октомври 2015 година,