Tag "комуникатори"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ги повика италијанските католички новинари да не се усогласуваат со доминантната логика, туку да одат против струјата

Папата Фрањо се сретна со новинарите од двете католички телевизиски и радио мрежи во сопственост на Италијанската бискупска конференција, охрабрувајќи ги да продолжат да комуницираат со срце, одговорност и близина

Ватикан Вести

Папата: Дигиталните медиуми се моќна алатка за промовирање на мирот

Во пораката до учесниците на светскиот конгрес SIGNIS, што ќе се одржи од 15 до 18 август во Сеул, папата Фрањо посочи дека интернет страниците на медиумите понекогаш стануваат места