Tag "Католичкото светско движење за климата"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Христијаните обединети во грижата за зачувување на создаденото

Асизи по повод IV Светски ден на молитва за грижа за создаденото ќе прими христијани од целиот свет и во таа прилика прв пат ќе биде одржана екуменска молитва за