Tag "Католичка црква во Македонија"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Известување за верниците во западно – европските земји

Ги известуваме верниците во западно-европските земји дека за време на летниот период, во месеците јули и август, свештеници од Македонија престојуваат во Германија и Швајцарија.