Tag "Католичка проверка на факти"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо до католичките медиуми: Работете заедно за вистината

Во обраќањето до Меѓународниот конзорциум на католички медиуми наречен „Католичка проверка на факти“, Папата истакна дека пред да се распространат информации и да се шират лажни вести, особено за вакцините