Tag "катедала"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Божиќна приредба во катедралната парохија

Младите од катедралната црква „Успение на Пресвета Богородица“ Струмица, на 7 јануари 2022 година пред присутните верници во катедралата ја прикажаа божиќната приредба, во чиј склоп беше и драмата „Божикот