Tag "Кастелнуово ди Порто"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата обредот миење нозе го направи на азиланти

Иако сме различни, ние сме браќа и сакаме да живееме во мир – истакна Папата на предводејќи ја света Литургија на Вечерата Господова на Велики Четврток со барателите на азил.