Tag "кариднал Луис Тагле"

Врати се на почетна
Вести Свет

Кардинал Тагле повика на молитва за мир на Блискиот исток

Повеќе милиони верници се сообраа овој 9 јануари во филипинскиот главен град Манила на традиционалната процесија со статуата на Црниот Назареец