Tag "кардинал Бечу"

Врати се на почетна
Вести Свет

Ќе бидат беатифицирани алжирските маченици

И покрај воените судири одлучиле да останат со својот народ. Алжирските маченици ќе бидат беатифицирани на празникот Безгрешно зачнување