Tag "капела Мајка Тереза"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Радово: Мајска Набожност пред капелата на “Света Мајка Тереза”

Во сабота на 19 мај 2018, Мајската Набожност наместо во црквата „Свети пророк Илија“ се служеше пред капелата на Света Мајка Тереза.