Tag "канонки на свети Августин"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Грижете се за младите и оние кои страдаат од пандемијата

Во однос на денешниот свет во кој разновидноста на потрошувачката понудата може да доведе до индивидуалистичка тага што извира од лагодно и скржаво срце, од болна потрага по површни задоволства,