Tag "Италијанската одбојкарска федерација"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо: Спортот е во служба на човекот

Говорејќи пред менаџерите и спортистите на Италијанската одбојкарска федерација, кои ги прими во аудиенција, Папата се потпре на фазите од играта на тој спорт за да нагласи дека и во