Tag "Институт Серафико"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Грижата за лицата со посебни потреби е размена на дарови

На средбата со претставниците на Институтот Серафико од Асизи по повод 150 годишнината од основањето, Папата ја повтори важноста на човечкиот живот, посебно животот на лицата со посебни потреби. Целта