Tag "Година на милосрдието. Романија"

Врати се на почетна
Ватикан

Кардинал Паролин за атентатот во Тунис, Година на милосрдието и корупцијата

За ужасниот терористички атентат во Тунис, за Светата Година на милосрдието како и за корупцијата зборуваше Пиетро Паролин, државен секретар на Ватикан,