Tag "Глас на Отецот"

Врати се на почетна
Вести Свет

„Глас на Отецот“ – најголема камбана во светот

„Vox patris” (Глас на Отецот) е името на камбаната која ја е изработена во Полска, а на неа е работено од 2013 година