Tag "Гвидо Анселмо Пекорари"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Апостолскиот нунциј го посети центарот Мајка Тереза во Гевгелија

На 25 март 2016 година Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов и Апостолскиот нунциј монс. д-р Гвидо Анселмо