Tag "Габриела Гамбино"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Претставничката на Светиот Престол повика да се забрани сурогат мајчинство

Подсекретарката на Дикастеријата за мирјани, семејство и заштита на животот го модерираше состанокот посветен на проблемот со сурогат мајчинството, кој се одржа во канцеларијата на ОН во Женева во контекст