Tag "Време на создавање"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: На болниот крик на Земјата да одговориме со дела

Блиску сме до пресвртна точка, потребна е индивидуално и колективно еколошко преобраќање. Во својата порака за Светскиот ден на молитва за грижа на создадениот свет, Папата, во поглед на двете