Tag "вила Назарет"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Да ги извалкаме рацете

Папата Фрањо ја посети заедницата „Вила Назарет“ и кратко се задржа во посета. Во капелата на заедницата го коментираше прочитаното Евангелие и присутните ги поддржа во нивното благородно настојување.