Tag "Вечерна молитва"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Заедно кон потполно единство на христијаните, кое го посакува Христос

Во својата проповед на Вечерната на празникот Преобраќање на свети Павле, со која ја затвори молитвената осмина за единство на христијаните, папата Фрањо потсети дека Бог е огорчен од „рамнодушното