Tag "верски заедници"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Поглаварите на верските заедници на средба со претседателот Пендаровски

На 17 декември 2019 година поглаварите и претставниците на верските заедници наведени во Уставот беа примени од претседателот Пендаровски