Tag "венчаници"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Чесна сестра подарува венчаници

Уште од 1950 година, клаузурните монахињи од манастирот Света Рита од Касција во центарот на Италија во облик на донација примаат венчаници кои тие самите ги поправаат во својата кројачка