Tag "ватикански службеници"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ватиканските службеници даруваа од своите плати за погодените од пандемијата

Апостолскиот управител на милостината, кардинал Конрад Крајевски за CNA информира за одѕивот на неговиот повик до ватиканските службеници со парични прилози да искажат солидарност со жртвите од пандемијата со коронавирусот,