Tag "Ванг Шао"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Потпишан привремен договор помеѓу Светиот Престол и Кина

После постепеното и взаемно приближување во Пекинг е потпишан Привремен договор за именување на епископите со надеж дека позитивно ќе влијае на животот на Црквата во Кина.