Tag "бури"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ангел Господов: Среде бурите да се прилепиме за Господ

Во своето неделно обраќање, папата Фрањо ги повика верниците, среде сета неизвесност и страв, бестрашно да му се приближат на Христос кој секогаш ја смирува бурата.