Tag "Бургеншток"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Кардинал Паролин: Дијалогот е единствениот начин за праведен мир во Украина

На конференцијата за изнаоѓање решение за Украина, која заврши на 16 јуни, во Швајцарија, државниот секретар кардинал Паролин на состанокот говореше како набљудувач. Тој апелираше за дијалог меѓу конфликтните страни,