Tag "брат Роџер"

Врати се на почетна
Вести Свет

Тезе: Да откриеме дека молитвата е едноставна реалност

Како и секое лето, многу млади христијани од целиот свет се собрани во Тезе на неделни средби во организација на Екуменската заедница која во 1940 година ја основа брат Роџер.