Tag "Божјото милосрдие"

Врати се на почетна
Ватикан

Кардиналот Паролин во посета на Литванија, Естонија и Латвија

Божјото милосрдие може да се препознае преку Вознесението на небесата на Неговиот Син. Со овие зборови Ватиканскиот државен секретар, кардиналот Пиетро Паролин,