Tag "Божиќна приредба"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Божиќна приредба во катедралната парохија

Младите од катедралната црква „Успение на Пресвета Богородица“ Струмица, на 7 јануари 2022 година пред присутните верници во катедралата ја прикажаа божиќната приредба, во чиј склоп беше и драмата „Божикот

Вести Македонија

Младите од Радово во домот за стари лица „Отворено Срце“ и Казнено-поправната установа „Затвор Струмица“ ја пренесоа божиќна радост

Под мотото „Божик да допре до секое срце“, младите од парохијата „Свети Пророк Илија“ од Радово заедно со Сестрите Евхаристинки, во соработка со парохот отец Зоран И. Стојанов и капеланите