Tag "богопосветите"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до богопосветените во Каунас: Вие сте деца на маченици

Бидете заљубени во Бог, сведоци на Неговата љубов, вкоренети во светлата историја на Црквата во Литванија.