Tag "Богднаци облека"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Парохискиот Каритас од Богданци донираше користена облека на ЈУ „СЗ Демир Капија“

Парохискиот Каритас при парохијата „Свети Кирил и Методиј“ од Богданци на 25 јануари 2018 година ги предаде собраните алишта на ЈУ Специјалниот завод – Демир Капија.