Tag "благодарна молитва"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Генерална аудиенција: Да бидеме благодарни на Бог за сѐ

Благодарната молитва беше во центарот на катехезата на папата Фрањо за време на Генералната аудиенција во среда 30 декември 2020 година. Неговата катехеза ја пренесуваме во целост.