Tag "бискуп Леонгомез"

Врати се на почетна
Вести Свет

Колумбиски епископ ги повикува свештениците на мирно посредување

Епископот Хозе Роберто Оспина Леонгомез во пастирското писмо ги повика свештениците од својата бискупија Буга да бидат „мостови на мирот“ во Колумбија во која протестите против владата на претседателот Иван