Tag "UNIAPAC Папскиот совет за Правда и мир"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Парите треба да служат, а не да господарат

Бидете внимателни на три предизвици: квалитетното користење на парите, чесноста и солидарноста – им порача папата Фрањо на учесниците на конференцијата „Бизнис лидерите како работници на економската и социјалната вклученост“.