Tag "Más por Menos“"

Врати се на почетна
Вести Свет

„Más por Menos“ – Солидарност на Црквата во Аргентина

За овогодинешната акција за собирање прилог „Más por Menos“ („Повеќе за помалку“) за Ватикан њуз зборуваше монс. Дамијан Битар епископ на Обера во Аргентина.

Ватикан

Папата ја поддржа иницијативата „ Más por Menos“

Папа Фрањо ја поддржа кампањата „Más por Menos“ (Повеќе за помалку) која се одржува во Аргентина од  10 до 11 септември, во чии рамки се собираат средства за помош на