Tag "фра Џулио Микелини"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Завршија духовните вежби за Папата и членовите на Куријата

На 10 март 2017 година по завршувањето на духовните вежби, кои папата Фрањо и неговите соработници

Ватикан Вести

Секој треба да се плаши да не ја загуби сопствената вера

За опасноста да се загуби верата, за самоубиството, и за посланието на Црквата да ги бара

Ватикан Вести

Во март Папата ќе оди на Духовни вежби

Во среда, на 1 март 2017 година со литургискиот обред Пепелница започнува Великиот пост.