Tag "Тулуз"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Запознајте ја „света Пепелашка“ – заштитничка на децата

После нејзината смрт многу луѓе сведочеле за тоа како гледале прекрасна девојка во бело во придружба на ангели како оди кон небото.