Tag "Стив Џобс"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Стив Џобс за животот

Стигнав до врвот на успехот во деловниот свет. Во очите на другите луѓе, мојот живот е врв на успехот. Но, освен работата, имам многу малку радост во животот.