Tag "следење"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Исус е единствената смисла на животот

Кога го навестуваме Евангелието на Исус Христос „лебот на животот“, ние го заситуваме духовниот и материјалниот глад на нашите браќа.