Tag "Светски освет на Цркви"

Врати се на почетна
Вести Свет

Порака за Божиќ од Светскиот совет на Црквите

Привремениот генерален секретар на Светскиот совет на црквите професор д-р Јоан Саука во пресрет на Божиќ, испрати порака посветена на тешкиот историски момент низ кој поминува човештвото поради пандемијата Ковид-19.