Tag "Нова Маала: Света Литургија по повод новата учебна година"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Нова Маала: Света Литургија по повод новата учебна година

На 8 септември 2019 година во црквата „Успение на Пресвета Богородица“ во Нова Маала се служеше света Литургија за почеток на учебната година. На светата Литургија беа присутни учениците со