Tag "Никогаш не попуштајте пред искушението дека не може вам да ви се прости милосрдие"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Никогаш не попуштајте пред искушението дека не може да ви се прости

Никогаш не попуштајте пред искушението дека не може да ви се прости– порача папата Фрањо на светата Литургија во базиликата Свети Петар на 6 ноември 2016 година