Tag "Најава: Архиерејска Литургија во Радово по повод празникот Свети пророк Илија"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Најава: Архиерејска Литургија во Радово по повод празникот Свети пророк Илија

На патрониот празник на парохијата „Свети пророк Илија“ – Радово, 2 август 2017 година со почеток во 10.00 часот